28 February 2007

Det ble visst litt å tenke på...

Da var det vel på tide å legge ut en liten post igjen. Det begynnerog bli en stund siden sist. Det virker som om verden har fått med seg min lykkelige tilværelse- og gjett om jeg er klar over den! Det ble litt å tenke på ja... Mest gøy: kjole, fest, invitasjoner... og ikke minst ekteskapet! Det blir stas! Studiene tar også litt tid. Jeg har vært litt skolelei de siste tre dagene, men jeg regner med at det tar seg opp igjen- det har mest vært spennende så langt dette semesteret. På en måte er det litt rart å tenke på at jeg må ha eksamen før bryllupet. Da vil jeg liksom ikke at det skal komme så fort alikevel... Det blir liksom en drakamp mellom å trenge litt mer tid til eksamen og å glede seg til bryllupet... på den annen side er det jo greit å ha litt forlovelsestid.... Kanskje er det greit at det går omtrent så lang tid som det går?

Uansett, så har jeg det fremdeles bra- intet nytt fra den fronten. Gud er god, tenker jeg! Hvordan går det med dere?

11 comments:

Martine said...

Å Ingvid. Jeg har vært skolelei de siste 5 månedene, så du skal bare være glad til! På alle måter...ü

ingvild said...

uffda! kjedelig... vel nå er det helg, så da får vi en pust i bakken begge to- ta en hel dag uten skolen, uten å tenke på alt det som skulle vært gjort, så kan du tenke mer på det på mandag...av og til er det lov!

Unknown said...

Helluuu!
Jeg har vurdert å ringe dem de siste dagene, men det her liksom ikke blitt noe av...Har så vidt fått tid til å spise mellom diverse...
Først og fremst GRATULERER...kremt...tok sin tid før jeg tok den ring-tingen.
Utrolig!
Nå har jeg også fått meg blogg her, men jeg har ikke oppdatert den ennå. HAr egen "hesteblogg" og det er vel på den fronten det faktisk skjer noe liksom...

Stor klem - Jeg skal ringe den en av disse dagene. Har du mail? Har du samme nr?
Ellbell

Saxofonmannen™ said...

>Hvordan går det med dere?

Jeg ble ikke forlovet i dag heller.

Men jeg skal også ha eksamen, da... saxofoneksamen...

Yeah!

ingvild said...

Ikke i dag heller?! Tsk, tsk, tsk... Få opp farta, mann. Jeg gleder meg også til eksamen, hadde deleksamen i mineralogi og petrografi i dag, faktisk. Tror det gikk greit.

Martine said...

Ingvild, du har'n! Les reglene hos meg!

K said...

I'm ok, you?

Anonymous said...

Ingvild! Du har'n! les reglene hos meg :)

Saxofonmannen™ said...

Ingvild, du har den! Les reglene hos Ole Jørgen eller Sven Erik eller Katrine eller...

:-P

ingvild said...

nei og nei... Jeg har'n ørten ganger! dette kommer jeg meg aldri ut av... kanskje hvis jeg bare ignorerer det lenge nok vil det hele gå bort av seg selv... eller er dystre spådommer om "uhell i kjærlighet livet ut" involvert?

Saxofonmannen™ said...

Definitivt. Du sliter.